Besøg os

Læringshuset, som blev indviet november 2021, er spændende og interessant på mange måder. Måske er det arkitekturen, pædagogikken eller læringen du vil vide mere om og se med egne øjne. Besøg skal planlægges med respekt for de daglige brugere, da vi er over tusinde personer, som har vores dagligdag i huset. Kontakt os derfor i god tid, hvis du vil høre mere om dine muligheder for at besøge os.

Bemærk, at der sættes cookies fra videoudbyderen ved afspilning af denne video.

Det var Christensen & Co arkitekter og Kjær & Richter arkitekter, der vandt Høje-Taastrup Kommunes arkitektur-konkurrence med et helt nyt koncept for Fremtidens Skole - Læringshuset, hvor arkitektur og faciliteter stimulerer elevernes fordybelse, idérigdom og skabertrang.

Høje-Taastrup Kommune valgte herefter entreprenørfirmaet BAM - Danmark til at opføre Læringshuset, som fra første streg til sidste sten er designet til undervisning i det 21. århundredes kompetencer.

Læringshuset imødekommer fremtidens tendenser i samfundet gennem projektbaseret læring. De virkelighedstro og innovative projekter og værktøjer, hvor vores børn og unge arbejder undersøgende og finder løsninger, skaber øget engagement, nysgerrighed og motivation.

Derudover styrker det deres evner til at samarbejde, kommunikere, tænke kritisk og være kreativ. Vigtige kompetencer i det foranderlige og højteknologiske liv og job, som venter dem.

Kontakt os i god tid, hvis du vil høre mere om dine muligheder for at besøge os. Du kan også besøge os, hvis du overvejer Start hos osJob hos os eller Samarbejde med os.

Tre børn undersøger en kolbe med væske Tre børn undersøger en kolbe med væske 

Muligheder for besøg

Luk alle
Udfold alle
Vi ses i Læringshuset!

Tak fordi du læser med!