Køb logotøj i netbutikken

Læringshuset samarbejder med Sport 24 Team om salg af logotøj. Vi leverer logoet og de leverer netbutikken og alt det praktiske. Her kan du købe fritids- og sportstøj som for eksempel t-shirts med Læringshusets logo og dit navn på. Du kan læse mere om handelsbetingelser, retur og kundeservice i netbutikken.

Tre viser deres t-shirts frem med Læringshusets logo på I netbutikken kan du blandt andet købe t-shirts med logo i sort hvid eller farve og dit navn

Er du stolt over at være en del af vores unikke Læringshus, har du besøgt Læringshuset eller har du på den ene eller anden måde en særlig tilknytning til Læringshuset? Så kunne du måske også tænke dig at have for eksempel en t-shirt, bøllehat eller rygsæk med Læringshusets logo på?

Det og mange andre forskellige produkter har du mulighed for at købe i vores netbutik hos Sport 24 Team. Læringshuset samarbejder nemlig med Sport 24 Team om salg af logotøj, hvor vi leverer logoet og de leverer netbutikken og alt det praktiske.

 

>>Link til netbutikken<<

Tegning af salgsprocessen vælg produkt vælg logo og eller navn gennemfør køb modtag pakke Sådan gennemfører du dit køb

Super nemt at købe logotøj

Med netbutikken har vi gjort det super nemt at købe logotøj fra Læringshuset. Det kan være logotøj til at have på i hverdagen, til fremlæggelser, til ture ud af huset eller som gaveidé til en, du holder af. 

I netbutikken har vi delt logotøjet ind i to kollektioner. Den ene kollektion hedder Sport og den anden Fritid:

  • Sport - her kan du vælge mellem Nike t-shirt, Nike shorts, Nike strømper, Nike træningstrøje, Nike træningsbukser, Nike hoodie, Nike sweatshirt, Nike jakke, Nike rygsæk og Nike taske
  • Fritid - her kan du vælge mellem t-shirt, langærmet t-shirt, hoodie, sweatshirt, kittel, bøllehat, rulletaske, refleksvest og kasket

Begge kollektioner er i børne- og voksenstørrelser og med Læringshusets logo i sort eller hvid alt efter om det er på mørkt eller lyst stof. Den hvide t-shirt og hvide langærmede t-shirt i kollektionen Fritid findes også med multifarvet logo. Derudover kan du tilkøbe dit navn på flere af produkterne.

Du kan se en skitse af, hvor logoet er placeret her: [Download - Trykskitse af logotøj]

Når du har valgt produkt, logo og/eller navn og afsluttet købet, skal du bare vente på, at pakken ankommer. Du kan læse mere om handelsbetingelser, retur og kundeservice i netbutikken.

Pige holder to halve appelsiner foran øjnene Vi ses i Læringshuset

Læringshuset | Leg - Lær - Lev