Job hos os

Læringshuset er en stor, dynamisk og spændende arbejdsplads med et stærkt socialt fællesskab i hjertet af den nye bydel Nærheden i Hedehusene i Høje-Taastrup Kommune. Det nye hus, som blev indviet november 2021, rummer dagtilbud, skole, SFO og klub. Hvis du vil med på holdet, kan du søge en af vores opslåede stillinger eller sende os en uopfordret ansøgning. Vi hører altid gerne fra branchens bedste kandidater.

Bemærk, at der sættes cookies fra videoudbyderen ved afspilning af denne video.

Søger du et sted, hvor dine talenter bliver sat i spil, dine udviklingspotentialer bliver set og udfordret og dine kompetencer bliver udnyttet til fulde? Er du forandringsparat, og kan du gribe de muligheder, der kommer din vej, for derigennem at opnå ny udvikling både personligt, pædagogisk, læringsmæssigt og i organisationen i sin helhed?

Kan du lege og lære fra dig, og kan du lide at lede og støtte børn og unges udvikling? Kan du arbejde selvstændigt, men også at være på overfor andre i samarbejdet ikke bare med børn og unge, men også med forældre, kollegaer og eksterne samarbejdspartnere?

Kan du svare ja til et eller flere af disse spørgsmål, så er Læringshuset måske noget for dig. Vi hører også gerne om dine andre kompetencer. Vi har brug for mange forskellige talenter og kompetencer i Læringshuset i Nærheden.

Kontakte os gerne og fortæl mere om dig selv, eller hvis du har spørgsmål eller vil vide mere.

Kvinde giver håndtryk til mand Medarbejder byder ny medarbejder velkommen

Ledige stillinger

Luk alle
Udfold alle
Lærer med briller kigger i en bog på biblioteket Medarbejder finder ny viden i en bog

Job i Læringshuset

Luk alle
Udfold alle
Pige med krydsede fingre foran orange baggrund Vi ses i Læringshuset

Læringshuset | Leg - Lær - Lev